Nieuws

Nieuwe editie van DINER ACOUSTIQUE

15 oktober 2019

Een nieuw samenwerkingsverband tussen Rock Inc. en maar liefst 3 restaurants leidt tot een nieuwe editie van 'Diner Acoustique', natuurlijk weer met OCTOBER MOON. Zorg dat je erbij bent op een van de data:

vrijdagavond  8 november 2019.

vrijdagavond 22 november 2019.

vrijdagavond 17 januari 2020.

Uniek samenwerkingsverband leidt tot "Diner acoustique"

01 oktober 2018

Beste muziekliefhebbers,

Vanwege persoonlijke omstandigheden is het de afgelopen tijd behoorlijk rustig geweest rondom October Moon. Maar… daar willen we nu verandering in brengen! Dit najaar hebben we dan ook de muzikale draad weer opgepakt en jawel, we hebben meteen leuk nieuws te melden. October Moon is namelijk een uniek samenwerkingsverband aangegaan met Rock Inc. Entertainment en Huyskamer Daatjeshoeve. Dan vraag je je natuurlijk af wat daar uit rolt:

Een vijf gangen diner geïnspireerd op classic rock muziek uitgevoerd door October Moon

Muziek zal altijd verbonden zijn met emotie en mooie verhalen en uiteraard geldt dit ook voor eten. Rock Inc. Entertainment gaat samen met Huyskamer Daatjeshoeve deze twee werelden bij elkaar brengen. Het wordt dus geen gewoon diner met live muziek, wat al zo vaak is gedaan, maar een samensmelting van muziek en eten waarbij allebei de elementen een even belangrijke rol hebben.

De avond zal bestaan uit een vijf gangen diner begeleid door een bijpassend wijn- of bierarrangement. Alle gerechten die worden gepresenteerd hebben een link met de muziek.

U zult leuke feitjes te weten komen over de muziek en waarom dit geleid heeft tot het specifieke gerecht. Iedere gang kent dus haar eigen muziek waarbij het nummer live akoestisch door October Moon wordt uitgevoerd.

Op vrijdagavond 16 november 2018 is het al zover. Kijk gauw op onderstaande link voor tickets.

 

https://www.rockinc.nl/diner

Dat belooft in ieder geval een ‘heerlijk’ en ‘muzikaal’ avondje te worden.

Muzikale groet,

Josien en Henry
October Moon

October Moon is support act voor Douwe Bob

04 februari 2017

Op 7 april 2017 gaat zaal Thijsen in Vlierden op zijn kop!! October Moon is dan support act voor niemand minder dan Douwe Bob, winnaar van de beste singer-songwriter van Nederland, o.a bekend om zijn zomerhit ’Sweet Sunshine’ en natuurlijk zijn deelname aan het songfestival met het lied 'Slow Down'. Een ding is zeker: "het eindigt altijd met een groot feest”.

October Moon zet zich in voor het Radboud Oncologie Fonds

13 mei 2016

Op 4 juni aanstaande zullen we met October Moon wederom een (besloten) huiskamerconcert verzorgen in het kader van sponsering van een goed doel. Het vorig jaar leverden we een muzikale, en daarmee financiële bijdrage aan “AlpeD’HuZes”. Dit jaar zetten we ons in voor “De-Zee-Rond-Tegen-Kanker” t.b.v. het Radboud Oncologie Fonds. Onze sportieve vriend Mari Jansen neemt hieraan deel. Op 18 juni 2016 fietst hij met zijn team “De Zee Rond Tegen Kanker” op één dag rond de voormalige Zuiderzee. Een monstertocht van ruim 400 fietskilometers waardoor deze tocht een grote uitdaging zal zijn.

October Moon bij PUUR Natuur Live

2 april 2016

Natuurpoort de Peel presenteert weer met trots: PUUR Natuur Live op 4 mei 2016
Tijdens deze avond zult u genieten van pure Brabantse gezelligheid. Vuurkorven, barbecue en het natuurlijke geluid van Hannah Bekkering, Fenna van Gerven, October Moon en All Black Shepherds; (Met leden van Black Cadillac) Dat samen maakt deze avond intens en PUUR!

Aanvang 19.00 uur  -  Entree slechts 5 euro

 

Winterklank met October Moon

4 december 2015

Klokkengieterij brengt WinterKLANK ten gehore!

De ondernemers van de sfeervolle oude klokkengieterij in Aarle-Rixtel laten op ludieke wijze weer van zich horen. Terwijl de dagen steeds korter worden en het weer elke dag een beetje grimmiger wordt, willen zij samen met u juist de warmte en gezelligheid vieren die dit jaargetij te bieden heeft. 

Op zondag 20 december organiseren zij daarom WinterKLANK, een markt voor jong en oud, waar u inspiratie op kunt doen uit alle werelddelen en waar je je kunt laten  bekoren door moois, muziek, smaak en gezelligheid! En ook OCTOBER MOON zal haar bijzondere muzikale bijdrage leveren aan dit hartverwarmende evenement.

 

October Moon te gast bij ‘Lazy Sonnie Afternoon’

20 november 2015

LSA biedt, één zondag in de maand, een akoestisch podium voor een internationale artiest waarbij het voorprogramma verzorgd wordt door een lokaal/regionaal gezelschap. Op 14 februari 2016 speelt October Moon als supportact van de Australische bluesgitarist Owen Campbell. Hoe mooi kan je Valentijnsdag verlopen? Alle reden dus om hiernaar toe te komen!

 

Wat:                     Lazy Sonnie Afternoon met October Moon & Owen Campbell

Wanneer:              Zondagmiddag 14 februari 2016

Waar:                   Hotel la Sonnerie, Nieuwstraat 45, Son en Breugel

Hoe laat:               Aanvang 15.00u

Info:                     www.lazysonnieafternoon.nl     

  

October Moon        www.facebook.com/OctoberMoonMusic

Owen Campbell      www.youtube.com/watch?v=wSg5pjAtHBc

 

October Moon live in de Cacaofabriek tijdens TGIF

27 september 2015

Op vrijdagmiddag 23 oktober is 'OCTOBER MOON' de muzikale gast tijdens het, inmiddels druk bezochte evenement "Thank God It's Friday" in de Cacaofabriek in Helmond. Heerlijk borrelen tijdens de sprankelende akoestische rocknummers van Josien en Henry. Entree gratis...So be there!

 

www.tgifhelmond.nl

 

www.facebook.com/OctoberMoonMusic

 

Muzikale ronde langs ‘Deurnese monumenten’ met October Moon

8 augustus 2015

Op 13 september speelt OCTOBER MOON tijdens de open atelierdagen bij De Wieger in Deurne (NB). Tijdens dit inloopconcert zullen Josien en Henry om 15.00u. en 16.00u. hun repertoire van classic rocksongs ten gehore brengen. De optredens vinden plaats in Het Groot Atelier en de Binnenplaats.

October Moon zet zich in voor Alpe duZes

25 Juli 2015

 

Op 24 juli gaven we een exclusief privé optreden voor een select gezelschap in Reek. De volledige opbrengst van deze avond was onze bijdrage voor onze goede vriend Mari janssen en zijn team. Zij hebben zich ingespannen om, in de strijd tegen kanker, dit jaar weer verschillende keren de Alpe d'Huez op te fietsen.

De geweldige sfeer, de gastvrijheid van Mari en Petra en het dankbare publiek waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde avond. Allen bedankt!

Nieuwe website October Moon is een feit

20 Juli 2015

Welkom op onze nieuwe website "October Moon | Classic rocksongs in een akoestich jasje". Een frisse, duidelijke en vooral overzichtelijke website waarin je kunt kennis maken met de muziek en achtergronden van Josien en Henry. Kijk gerust rond en twijfel niet om contact met ons op te nemen via de 'contact' pagina om ons te boeken voor je evenement. Ons repertoire leent zich uitstekend voor diverse doeleinden en spreekt een breed publiek aan dus wie weet, staan we binnenkort bij jou in de tuin voor een sfeervol optreden.

Please reload